ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال

دلایل گسترش کرونا در روستاها چیست؟

مدیر گروه گسترش معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: با بسته شدن مساجد و اماکن، بسیاری از مراسم ها به منازل کشیده شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 09
کد خبر: ۶۶۱۵۲

به گزارش راهبرد معاصر شهریار حسینی افزود: مشکل عمده و برهم زننده شرایط فعلی، برگزاری مراسم های مختلف با ازدحام جمعیت بالا در منازل به خصوص در روستاها است.

وی اظهار کرد: برای جلوگیری از این اقدام و رفع این مشکل، فرمانداران، بخشداران و دهیاران و همچنین کلیه ریش سفیدان و معتمدین روستاها باید دست به کار شده و وارد میدان شوند.

وی با اشاره به اینکه تقریبا همه خدمات درمانی و مراقبتی که در مراکز شهری ارائه می شود، به روستاییان نیز در مراکز جامع خدمات سلامت  ارائه می شود، گفت: به طور میانگین در هر سه روستا، یک خانه بهداشت قرار دارد و در هر خانه بهداشت به ۸۹۳ نفر ارائه خدمت شده و به ازای هر ۴۵۳ نفر نیز یک بهورز در روستاهای اصلی مستقر شده است.

حسینی بیان کرد: ۲۷۶ خانه بهداشت برای ۷۱۳ روستای دارای سکنه وجود دارد.

مدیر گروه گسترش معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه خاطرنشان کرد: یک پزشک مقیم به همراه تیم سلامت در مراکز جامع خدمات سلامت، در تمامی شیفت های صبح در حال ارائه خدمت هستند و طبق برنامه، هفته ای یکبار با اعضای تیم سلامت به خانه های بهداشت مراجعه می کنند.

وی یادآور شد: از شیوع بیماری کرونا در استان مرکزی تا به امروز سه دوره غربالگری شفاهی برای کل جمعیت مد نظر صورت گرفته و تاکید شده که در صورت مشاهده علائم مشکوک، سریعا به مراکز درمانی منتخب مراجعه کنند.

حسینی تصریح کرد: در حال حاضر نیز، مراسم تدفین افراد مبتلا به کرونا، در روستاها تحت نظارت بهورزان خانه های بهداشتی صورت می گیرد.

تندرست نیوز

ارسال نظر